1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan'a başarı tüyoları

Kişisel Gelişim ve NPL uzmanı Saadet Şen, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e başarının ve güçlüklerle mücadele etmenin yollarını anlattı. TEMA Vakfı Manavgat Şubesi tarafından Başarı Koleji’nde düzenlenen “Diksiyon İmaj Çalışması ve Kariyer Planlaması” konulu konferansa katılmak için Manavgat’a gelen Kişisel Gelişim Uzmanı Saadet Şen, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, konferansı organize eden TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Oldukça neşeli geçen kısa görüşmede NPL uzmanı Saadet Şen, Başkan Sözen’e başarının ve güçlüklerle mücadele etmenin yollarında tavsiyelerde bulundu.

Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarında eğitimler veren, iş ve siyaset çevresinde bireysel ve kurumsal koçluk yapan Şen, Başkan Sözen’e günün yoğun temposunda nasıl rahatlayabileceğini, nasıl sağlıklı kararlar verebileceğini, insanlarla iletişim yollarını yüzeysel olarak anlattı.

Konuklarını nazikçe ağırlayan Başkan Şükrü Sözen ise belediyedeki yoğun çalışma temposundan bahsetti, önerileri dikkatle dinledi. Konferansa katılamadığı için üzüntüsünü de dile getiren Başkan Sözen, günlük yaşantısında Saadet Şen’in önerilerini kesinlikle dikkate alacağını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 10:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?