1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkana destek verdiler

Antalya’da bulunan bazı dernek üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği, Ahıskalılar Derneği ile Ehlibeyt Derneği yönetimi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek´i seçim bürosunda ziyaret etti.
Antalya Milletvekili Tayfun Süner, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ilçe Başkanı Ömer Dalbudak ve çok sayıda partililerinde bulunduğu ziyarette, Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği yönetimi adına konuşan Hüseyin Çatak ve Yasin Yalçın, "Bizler uzun yıllar burada yaşadığımız için hepimiz Antalyalıyız. Antalya´yı çok seviyoruz. Yüreğimiz Antalya için, Bu kente çok şey veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Prof. Dr. Mustafa Akaydın için çarpıyor. Bu seçim başka bir seçim. Bu seçim Cumhuriyet seçimi. O yüzden bütün gücümüzle başkanlarımıza destek olacağız" dedi.

Dernek yönetiminin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Katılımcı demokrasiyi benimseyen, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, uluslar arası kalite standartlarında ve sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile Konyaaltımız, vizyonu çok daha büyük hedeflere yöneltmiş, yerli ve yabancı herkesin gözdesi haline gelen bir cazibe merkezi olmuştur. Yeni dönem için çok kapsamlı kültürel ve sosyal konulara ilişkin hazırlamış olduğumuz projelerimizi de aynı azim ve kararlılıkta gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Antalya’nın en yüzü gülen ilçesinin Konyaaltı olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "Konyaaltı İlçesinde oturan bir vatandaş olarak, Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek´in çalışmalarından çok memnunuz. Konyaaltı yaşanası bir kent. Muhalefette de olsanız, elinizdeki kaynakları aklın bilimin ve mantığın ışında harcarsanız çok ta güzel şeyler yaparsınız. Ben Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek´e çok teşekkür ediyorum" ifadesinin kullandı.

Konyaaltı´nın çok özel bir ilçe olduğunu ifade eden Antalya Milletvekili Tayfun Süner, "Konyaaltı, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek´in başarılı çalışmalarıyla, örnek bir ilçe haline gelmiştir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 14:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?