1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkana hırsızlık şoku

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar Belde Belediye Başkanı Yusuf Öztürk'ün çarşı merkezine park ettiği otomobili soyuldu.


Olay, Atatürk Caddesi üzerindeki Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) karşında bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 E 0295 plakalı özel otomobiliyle alışveriş yapmak üzere Okurcalar'dan ailesiyle Alanya'ya gelen Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, otomobilini ALTSO karşına park ederek alışveriş mağazalarına girdi. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, kapıları açık kalan otomobildeki çantayı aldı. Çantada Öztürk'ün eşi ve kızına ait 2 cep telefonu, kredi kartı ve ehliyetlerin olduğu öğrenildi.


Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Hırsızlık zanlısının kimliğini belirlemek için araçtan parmak izi alınırken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.
"Cana gelinceye kadar mala gelsin" diyen Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, ailesinin sağlığına zarar gelmediği için mutlu olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 09:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?