7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan'dan anaokulu ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Anaokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Ayşe Özbilen tarafından karşılanan Şeker okulu gezerek çocuklarla birlikte sohbet etti. Başkan Şeker, Kemer Anaokulunun çehresinin değiştiğini belirterek, gerekli eksiklikleri de gidermek için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Şeker, “Kemer Anaokulunun son dönem Kemer Belediyesinin yaptığı katkılar ile çehresini değiştirdik. Okul Müdürümüz sayın Ayşe Özbilen’in de istekleri ve görüşleri doğrultusunda gereken yardımları yaptık. Okul öncesi eğitimin önemi oldukça önemli. Bu bakımdan bizde geleceğimiz olan yavrularımızın iyi bir alt yapı oluşturmaları ve sağlam bir gelecek için küçük yaşlarda alacakları eğitimlerin önemini biliyoruz. Bu bakımdan diğer okullarımıza da olan katkılarımız gibi, Anaokulumuza da gereken desteğimiz sürecek.” dedi.

Kemer Anaokulu Müdürü Ayşe Özbilen ise yaptığı açıklamasında, “Kemer Belediyesinin okulumuza yaptığı katkılar için teşekkürlerimizi sunuyorum. Başkanımız Hasan Şeker’in de bugün bizlerle olması hem biz öğretmenleri hem de öğrencilerimizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Başkan Şeker, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?