21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan'dan eğitime bilgisayar desteği

Antalya’nın Kepez İlçe Belediye Başkanı Erdal Öner, kendi bölgesindeki 4 ilköğretim okuluna 8-10 bilgisayardan oluşan teknoloji sınıfları açarken, Muratpaşa Belediyesi sınırları içinde yer alan Altındağ İlköğretim Okulu’na da 4 bilgisayar bağışladı.

Başkan Erdal Öner, Milli Eğitim Müdürü Andan Menderes Bulut’un da katıldığı teslim töreninde yaptığı konuşmada, tüm Antalya’daki okulları bilgisayar teknolojisiyle donatmak istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde Okul Aile Birliği yönetimi bana gelerek, okuldaki bilgisayarların çalındığını belirtti. İbadethaneler ve okullardan bir şeylerin çalınması çok kötü. Karne dönemi yaklaşırken okul idaresinin zorda kaldığını anlattılar. Bizde, öğrencilerimizi etkileyecek bu durumun bir an önce düzelmesi için 4 bilgisayar yardımında bulunduk" dedi.

Başkan Öner, okullarda bilgisayar sınıfı açma kampanyası başladığından bu yana kendisine sadece Kepez değil, tüm bölgelerden okul aile birliği yöneticilerinin gelerek yardım istediğini de belirterek, "Şimdi bizim bölgemizdeki okullar belki de ’Biz dururken oraya nasıl olur’ diyeceklerdir. Burada acil bir durum vardı. Bunun yanında, kent merkezinde bulunan bu okulumuzda da hala bilgisayar sınıfı yok" dedi.

Başkan Öner’e teşekkür plaketi sunan Okul Müdürü Ömer Kandil, öğrenciler adına teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2005 Çarşamba 19:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?