22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkandan terminalde inceleme

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, yapımı tamamlanan Kemer Şehirlerarası Otobüs Terminal binasında incelemelerde bulundu.

Kemer'de yapımı tamamlanan Kemer Şehirlerarası Otobüs Terminal binasında incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Yeni Terminal" binasının hizmete geçmesiyle, Kemer'in en büyük eksikliklerinden birisinin giderilmiş olduğunu ifade etti.

Yeni Şehirlerarası Otobüs terminalinin Kemer Belediyesinin en önemli yatırımlardan birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Şeker, temelinden bu yana her gün ziyaret ettiği Terminalde bu kez tamamlanmış bir şekilde ziyaret etmenin mutluğunu yaşadığını söyledi.

Başkan Şeker, "Bildiğiniz gibi temel attıktan sonra buraya abone oldum, adım adım bugünlere geldik. Artık Kemer Şehirlerarası Otobüs Terminali halkımıza, turistimize ve misafirlerimize hizmet veriyor. Şu anda otobüslerimiz girip çıkmaya başladılar. Vatandaşlarımız geliyor çok rahatlıkla biletini alıyor. Pırıl pırıl tuvaletlerimiz, çevre düzenlemesi ile tertemiz. Kemer artık turizm kentinde olması gereken bir terminale kavuştu ve bundan da çok mutluyuz, gururluyuz. Çünkü seçim öncesi verdiğimiz sözlerimizden bir tanesi de buydu. Seçimlerden önce bunun olması gerektiğini Kemer'e yapmamız gerektiğini söz vermiştik. Bu yüzden de sözümüzü yerine getirdik. Yeni terminal binamız Kemer halkına gelen yabancı misafirlerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ZAMAN ZAMAN ELEŞTİRİLERİN DOZU KAÇIYOR

Her şeye rağmen tüm yaptıkları yatırımlarda bazen olumsuz eleştireler de yapıldığına dikkat çeken Başkan Şeker, eleştirilere her zaman açık olduklarını ancak eleştirilerin de zaman zaman dozunun kaçtığını söyledi.

Başkan Şeker, "Biz vatandaşlarımızdan aldığımız güçle 10 yıldır hizmetimize devam ederken her zaman eleştiriler oldu. Her zaman eleştiriye açığız ama zaman zaman öyle şeyler söyleniyor ki insan, inanmak bile istemiyor ve şaşakalıyor. Yeni terminalimiz tüm olumsuz görüşlere ve eleştirilere rağmen artık Kemer'e hizmet veriyor. Şimdi her halde o konuşanlar dönüp baktıklarında bu eser ortaya çıktığında utanırlar diye düşünüyorum. Bu eleştirenler her defasında karşımda muhalefet oldular. Normalde demokrasi de onlara da yer var ancak bazen o kadar çok ileri gidiliyor ki halk ta isyan ediyor. Biz işimizi yapıyoruz, işimizi yapmaya devam edeceğiz. Onlara gelin diyeceğiz bu eser içinde bir çay için, bir bilet alın ve yolcuğunuzu buradan başlatın diyeceğiz. Otogar nasıl yapıldı görsünler. Umarım , Kemer adına gelecekte yapacağımız işler de belki karşımıza çıkmazlar." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 12:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?