22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkanın izci konukları

BAŞKANIN İZCİ KONUKLARI

Manavgat Cumhuriyet ve 75. Yıl İlköğretim Okulları’nın izcileri, ‘İzci Yararlıdır Haftası’ kapsamında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İzci Kurulu Başkanı Serkan Kaplan, Türkiye Başizcisi İsmet Çınar ile Küçük Hasan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ergin ve 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Faruk Karcı ile birlikte kendisini ziyaret eden minik izcileri izci selamı ile karşıladı.

Ziyarette izcilerden bir öğrenci, Başkan Sözen’e İzciliği Koruyucu Kurul Üyesi olması nedeniyle izci fuları bağladı. İzci Kurulu Başkanı Serkan Kaplan, hafta nedeniyle ilçedeki okulların izci liderleri ve temsilcileri ile birlikte Manavgat’taki kurum yöneticilerini ziyaret ettiklerini belirtti. Kaplan, “İzciliğin çocuk gelişiminde ne denli önemli olduğunu, bireysel gelişime yaptığı katkıları, kişilerin izciliğe biraz daha sempati duyması amacıyla bu haftayı kutluyoruz” dedi. Kaplan Başkan Sözen’i, 25 Nisan’da Kültür Evi’nde yapılacak olan İzci Şenliği ile Parekente Kampı’na davet etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise belediyenin Gençlik Merkezi’nin izcilik faaliyetleri için her zaman açık olduğunu, önümüzdeki dönemde Gençlik Merkezi bünyesinde bir izcilik ünitesinin kurulacağını belirtti. Başkan Sözen, “Kurul Başkanı Serkan Beyin söylediği gibi izciliğin çocuk gelişiminde büyük önemi var. Benim de izciliğe karşı büyük ilgim var. Bu nedenle her zaman onların faaliyetlerini her zaman desteklemeye hazırız. Önümüzdeki dönemde Gençlik Merkezi’nde izcilik ünitesinin kurulması için tüm girişimleri yapacağız” diye konuştu.

BAŞKANIN İZCİ KONUKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 18:02:04
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 18:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?