22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkanlardan ortak mesaj

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK MESAJ

Antalya'nın Kaş ilçesinde 14.Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlendi.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ile Meis Belediye Başkanı Yardımcısı Amigdalos Strazos, bugün kortej yürüyüşü ile başlayacak olan 14. Likya Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, festival programında, Rodos halk oyunları, sergi açılışları, sokak müziği, belgesel film gösterileri, Zeynep Tanbay dans gösterisi, Rodos dans gösterisi, söyleşiler, Züleyha ve Moğolların sahne alacağı konser, çocuklar ve yetişkinler için tiyatro oyunları, gemi batırılışı, Meis-Kaş yüzme yarışlarının yer alacağını söyledi.

Meis Adası Belediye Başkanı Yardımcısı Amigdalos Strazos ise festivalin Kaş ve Meis belediyeleri ile halkının uyumlu birlikteliğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Strazos, “Kaş'a her geldiğimizde çok mutlu oluyoruz. Uluslararası Kaş Likya ve Kültür Sanat Festivali açılışı için buradayız. Buradaki ilişkilerimizin çok daha geliştiğine inanıyoruz. Daha sıkı sıkıya bağlanıyoruz. Kastellorizo (Meis Adası) ve ılımlı halkından selam getirdik. Arkadaşlığınız ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK MESAJ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 16:00:03
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?