21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkanların Kepez toplantısı

Antalya'da, AKP'li ilk kademe belediye başkanlarının katıldığı "Belediyeler arası işbirliği" seminerinin 3.'sü, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi'nde düzenlenen seminer 3 gün sürdü. Konya, Gaziantep, Eskişehir, Kayseri'de hizmet veren ilk kademe ve merkez ilçe belediye başkanları ile belediye birim müdürlerinin katıldığı seminerde; belediye sınırları içine alınan köyler, işyeri açılışına ilişkin İmar Mevzuatı, büyükşehirde çevre sağlığı sorunları ve 5018 sayılı kanun ele alındı. Seminerde konuşan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, "Konya, Gaziantep, Eskişehir, Kayseri'de hizmet veren ilk kademe belediye başkanlarımızın ve birim müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen seminere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehirlerin ilk kademe ve merkez ilçe belediyelerinde bazı sorunlarımız ortaktır. Birlik ve beraberlik sağlayarak çözümlere daha kolay ulaşabilir, daha hızlı yol alabiliriz" dedi.

Seminer boyunca katılımcılarla tek tek ilgilenen Başkan Öner, belediye başkanlarına birer de plaket sundu. Seminere 8'i belediye başkanı olmak üzere 60 kişi katıldı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 20:54:00
Güncelleme :7 Mart 2006 Salı 15:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?