21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkanların langırt keyfi

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ramazan Şenliği’nde, esnafın çiğ köfte ikram ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, şenlik alanında langırt oynayarak, Antalyalıların Ramazan eğlencesine ortak oldu.

Kepez Belediyesi’nin, her akşam 10 bine yakın Antalyalı’nın ziyaret ettiği 3. Ramazan Şenliği’ne, siyasiler de büyük ilgi gösteriyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 3. Ramazan Şenliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da yer aldı.

Samani, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti İl Kadın Kolları ile birlikte şenlik alanında iftar çadırında orucunu açtı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Türel, Samani ve diğer misafirlerle birlikte şenlik alanını gezdi. Kepezliler de 3 başkana büyük ilgi gösterdi. Türel, Öner ve Samani, sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını da dinledi. Şenlik alanındaki esnaf da, sevgi gösterisinde bulunduğu 3 başkana çiğ köfte ikram etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şenlik alanındaki Kepez Belediyesi’nin halkla ilişkiler standını da ziyaret etti. Türel, burada dilek ve temenniler defterine de şenlikle ilgili düşüncelerini yazdı. Başkan Türel, manevi güzelliklerin en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayının güzelliklerini, 3. Ramazan Şenliği’nde yansıttığı için Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e teşekkür etti.

Eğitim-öğretim yılının başlamasına karşın, şenliğe büyük bir ilginin olduğunu belirten Türel, “Burada olmaktan, bu güzel tabloyu yaşamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sayın Başkan Öner’le birlikte Kepez’de yaşanan değişimin yüzünü şenlik alanında görüyoruz. Bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için Başkan Öner ve ekibini kutluyorum.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani’yi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerini, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerini şenlik alanında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şenlik alanındaki lunaparkı da gezen Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, siyasetin yorgunluğunu langırt oynayarak attı. İki başkanın, langırt oyununu, vatandaşlar ilgiyle izledi. Kepez Belediyesi’nin şenlik alanındaki vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti sunan sağlık tırını da dolaşan Türel, 2 saate yakın kaldığı 3. Ramazan Şenliği alanından ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 16:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?