21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Basketbol sahasının yapımı başladı

Kepez Belediyesi, Kütükçü Mahallesi’nde 2 dönümden oluşan, basketbol sahasının da bulunacağı parkın yapımına başladı.

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin değerini artıran çok amaçlı parkların yapımına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa standartlarında kişi başına 8 metrekare olan yeşil alan miktarını, ilçede 4 yılda 11 metrekareye çıkaran Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, her mahalleye park sözünün gereğini yapıyor. Şimdi de Kütükçü Mahallesi yeşil alanına kavuşuyor.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kütükcü mahallesinde 2 dönüm alandan oluşan parkın yapımına başladı. Parkta, basketbol sahası ve ilçe halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletleri de bulanacak. Yürüyüş yolları, oturma alanlarının da yer alacağı parkın, kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor. Parkın hizmete girmesiyle mahalle sakinlerinin spor ve sosyal donatı alanı ihtiyacı karşılanmış olacak. Spor temalı park, mahalleye hem güzelleştirecek hem de değerini artıracak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, ilçenin değerini artıracak, gelecek nesle yeşil bir kent bırakacak park yapımına devam ettiklerini söyledi. Her mahalleye park, ilkesiyle yeşil alan hizmeti yaptıklarını ifade eden Öner, “Şu ana kadar 103 parkı Kepez’e, çocuklarımıza kazandırdık. Küçük parklar yerine çok amaçlı, su ve spor temalı parkları yapıyoruz. Yaptığımız parklarla hem ilçeyi güzelleştiriyoruz hem de mahallelerimizin değerini artırıyoruz. Kütükçü Mahallesi de bizim dönemimizde ilk parkına kavuşuyor. Spor temalı parkımız, mahallemize hayırlı olsun. “ şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?