22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Basketbol takımından Başkan'a ziyaret

Türkiye Erkekler 2’nci Basketbol Ligi B Grubu’nda mücadele edecek Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Başkan Menderes Türel’i ziyaret etti. Eski Milli Takım Antrenörlerinden Koç Ali Burgul ve oyuncuları makamında kabul eden Türel, yarın İstanbul’da T.E. Dağcılık Kulübü ile ilk maçını yapacak takıma başarılar diledi. 

Geçen yıl üstün bir performansla Bölgesel Ligden 2’nci lige yükselen Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, aynı başarıyı ikinci ligde de yakalamak için kolları sıvadı. Sil baştan yenilenen takım oyuncuları ve teknik ekibi ile tek tek tanışan Başkan Menderes Türel, oynadıkları mevkileri sordu. 

Kendisinin de daha önce amatörce basketbolle uğraştığını anlatan Türel, “Basketbole ayrı bir önem veriyorum. Uzun zamandır çalışıyorsunuz. İyi bir sezon olmasını diliyorum. Hedefimiz belli. Umarım bir üst ligde mücadele etme şansı buluruz. Bizi mahcup etmeyeceğinizi umuyoruz” dedi. 

Türel, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olan Antalya’nın iyi bir basketbol takımı olması gerektiğini vurgulayarak, “Japonya’daki Dünya Basketbol Şampiyonası’nı izleme şansı buldum. Burada beraber olduğum basketbol çevrelerinden başarılı olacağınıza yönelik ciddi beklenti var. Yüzümüzü kara çıkarmayın” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 10:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?