22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Basketbolda Antalya derbisine doğru

BASKETBOLDA ANTALYA DERBİSİNE DOĞRU

Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonunda oynanacak Antalya derbisinde iki takım oyuncu ve baş antrenörleri dostluk mesajları verdi.

Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Antalya'da oynanacak Antalya Büyükşehir Belediyesi basketbol takımı ile Kepez Belediyesi karşılaşması öncesi iki takım baş antrenörleri ve oyuncuları Deniz Restoran'da bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden baş antrenör Altar Tunçkol, takım kaptanı Ersin Görkem, Kepez Belediyesi'nden ise baş antrenör Aziz Bekir, takım kaptanı Umut Yenice'nın hazır bulunduğu toplantıda derbi öncesi dostluk mesajları verildi.

İlk olarak konuşan Kepez Belediye baş antrenörü Aziz Bekir, amaçlarının galip gelerek çıkışlarını sürdürmek olduğunu belirtti. Bekir, "Keşke ben Galatasaray'dayken de Fenerbahçe maçları öncesi böyle dostluklar olup bir araya gelseydik. Ama hiç görmedik. Ligdeki ilk maç nasıl sorunsuz geçmişse bu karşılaşma da problemsiz atlatılacaktır. Buna eminim" dedi.

Kepez Belediyesi takım kaptanı Görkem, "Her iki takımda da oynadım. Dışarıdan iki takım düşmanmış gibi gelse de herkese, içine girince öyle olmadığı gözüküyor. Biz alt sıradan kurtulmak isterken, Büyükşehir play-off için mücadele edecek. Zevkli bir karşılaşma olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Rakip takım baş antrenörü Bekir'den daha çok derbilerde tecrübeye sahip olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi baş antrenörü Altar Tunçkol, "İki takımında amacı farklı. Kepez Belediyesi, alt sıralardan kurtulmak isterken biz 'play-off'u düşünüyoruz. Mücadele düdükle başlayıp, düdükle sona erecek. Her şey saha içinde kalacak. İyi ve zevkli bir karşılaşma bizi bekliyor" ifadesini kullandı.

Kepez Belediyesi takım kaptanı Umut Yenice ise saha içinde kora kor bir çekişme olacağını, bunun hakemin düdüğüyle birlikte sona ereceğini ve dostluğun kalacağını belirtti.

Daha sonra iki takım oyuncu ve baş antrenörleri bir araya gelip gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

BASKETBOLDA ANTALYA DERBİSİNE DOĞRU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 12:08:01
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 13:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?