21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Basketbolseverlere çağrı!

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Çarşamba günü evinde karşılaşacağı lider Beşiktaş Cola Turka'yı yenerek sürpriz yapmak istiyor.

Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran, ligin en iyi ve en formda takımlarından Beşiktaş Cola Turka ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Rakiplerinin üst seviyede basketbol oynadığına dikkat çeken Taşkıran, "Rakibimizin, ULEB Cup'da ilk sekiz takım arasına kalması sürpriz değil. Çok kaliteli yerli ve yabancı oyuncuları var. Takım olarak çok üst seviyede basketbol oynuyorlar. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Çok zorlu bir maç olacak. Maçı kazanmak için son saniyeye kadar savaşacağız.Bu sezon büyük takımlar karşısında çok iyi maçlar oynadık. İstanbul'da uzatma bölümünde yenildiğimiz Beşiktaş Cola Turka'yı, kendi evimizde yenmek istiyoruz" dedi.

Pınar Karşıyaka maçında olduğu gibi Antalyalı basketbolseverlerin salonu doldurup takımı ateşlemelerini isteyen Taşkıran, "Zorlu maçta Antalyalılar yanımızda olsun. Çarşamba günü seyircimiz salonu doldursun ve bizi son saniyeye kadar desteklesin. Biz de maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?