7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başlarını ezerek öldürdüler

Antalya'da emekli diş hekimi, karısı ve 40 günlükken evlatlık aldığı 12 yaşındaki oğulları evlerinde hunharca öldürüldü. Başları ezilerek öldürülen ailenin yeni aldıkları otomobillerinin de kayıp olduğu öğrenildi.


Sinan Mahallesi 1269 Sokak'ta oturan emekli diş hekimi Mehmet Güçlü (56), PTT'den emekli eşi Sebahat (53) ve 40 günlük bebekken evlatlık aldıkları 13 yaşındaki Salih Güçlü evlerinde ölü olarak bulunmuştu. Başları ezilerek 4 veya 5 gün önce öldürüldükleri sanılan diş hekimi ve ailesinin cesetleri, evde yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. Polisin ifadelerine başvurduğu komşular, olayın şaşkınlığını üzerlerinden atamadıklarını belirterek "Cinayet kimsenin aklına gelmemişti" dediler.


Cinayeti aydınlatmak için harekete geçen polis, yeni bir ev almaya hazırlanan Mehmet Güçlü'nün bir süre önce aldığı yeni otomobilinin de kaybolduğunu belirledi. Evin giriş kapısında herhangi bir zorlama bulunmadığı için katilin tanıdık olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, dağınık haldeki evde delil araştırması yaptı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 22:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?