1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bayan gazetecilere ödül

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün “Anadolu Basınını Özendirme Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Antalya’da görev yapan 2 bayan gazeteci de Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün “Anadolu Basınını Özendirme Yarışması”nda dereceye girerek ödül almaya hak kazandı.

BYEMG Genel Müdürlüğü binasındaki törene, Devlet Bakanı ve Başbakanı Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Anadolu Ajansı Genel Müdür yardımcıları Ahmet Tek ve Tahsin Atkı, Türkiye İşbirliği ve Kalkınma İdaresi (TİKA) Başkanı Musa Kulaklıkaya'nın da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Konuşmalar sonrası 'Anadolu Basınını Özendirme Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Mizanpaj, araştırma, yerel haber, makale ve yorum, röportaj ve fotoğraf olmak üzere 6 dalda düzenlenen yarışmada Makale-yorum dalında üçüncülük ödülü Antalya Manavgat Akdeniz Haber Gazetesinden ''Oynamayan Çocuk Üzerinde Oynamak'' yazısıyla Aysel Gelendost'a verilirken, Röportaj dalında üçüncülüğe Antalya Hürses Gazetesinden Sıla Cengiz ''Ne yediğimiz Belli Değil'' başlıklı çalışmasıyla layık görüldü.

Dereceye girenlere ödülleri, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sözen, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bengi, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, BYEGM Vekili Melek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Nazmi Bilgin, Kırım Haber Ajansı Genel Koordinatörü İsmet Yüksel ve Azerbaycan Devlet Haber Ajansı Başkanı Javani Aghayev tarafından verildi.
Davetliler törenin ardından, BYEGM’nin 89’ncu kuruluş yıl dönümü ve ödül töreni dolayısıyla düzenlenen kokteyle katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 14:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?