1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bayan Günay hastanelik oldu

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın eşi Gülten Günay, dün gece bağırsak enfeksiyonu şüphesiyle Serik'te bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov'un turizmcilerle bilgilendirme toplantısına katılmak üzere Antalya'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, çarşamba gününden bu yana eşi Gülten Günay'la birlikte beş yıldızlı Spice Otel'de konaklıyordu. Gülten Günay, yüksek ateş, karın ağrısı ve kusma şikayetiyle saat 02.00 sıralarında Serik'te bulunan Özel Aspendos Hastanesi'ne getirildi. Gülten Günay bağırsak enfeksiyonu şüphesiyle hastaneye yatırıldı. Günay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile konuk Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov'un saat 10.00'da turizm sektörü bilgilendirme toplantısına katılmadan önce eşi Gülten Günay'ı hastanede ziyaret ederek doktorlardan eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 10:42:33
Güncelleme :28 Ağustos 2009 Cuma 10:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?