22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bayan turistlere buzlu masaj seansı

Antalya'da gölgede 36 dereceyi bulan hava sıcaklığı turistleri bunalttı. Serinlemek için ne yapacaklarını bilemeyen turistler, buzlu masajla yeni bir serinleme şekline imza attı.

Su parklarında düzenlenen yarışmalarda erkek arkadaşlarının ağzındaki külahta bulunan dondurmayı bitirmeye çalışan bayan turistlerin yarışmaları da büyük ilgi çekiyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte aktivitelerin akıl almayacak boyutlara ulaştığı Antalya'da artık turistler buz masajlarıyla serinlemeye başladı.

Bayan turistler, partnerleri tarafından buzlarla masaja tabi tutuluyor. Aynı zamanda bir yarışma çerçevesinde gerçekleştirilen aktivitenin galibi ise buzu en çabuk tüketen çift oluyor. Havanın sıcak olmasına rağmen bir anda buzu vücutlarında hisseder bayan turistler, zaman zaman soğuğun etkisiyle zor anlar yaşasalar da, bu yarışmalardan memnun kaldıklarını söylüyor.

Su parklarının diğer bir ilginç yarışması ise dondurma yeme yarışması. Ancak bu yarışmada dondurmayı tüketmek kolay olmuyor. Erkek arkadaşının ağzında bulunan külah içindeki dondurmayı ellerini kullanmadan bitirmek zorunda kalan bayan yarışmacılar, oldukça zor anlar yaşıyor. Erkeklerin sıkıntısı ise güneş sebebiyle eriyen dondurmanın yüzlerini kaplaması. Çekişmeli geçen yarışmada hem eğlenip hem de bedava dondurmayla serinleyen turistler, ardından dalga havuzunda eğlencelerine devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 14:21:59
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 15:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?