21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Baykal, 'örgütümüz Dokuzoğlu'nu sevgi ile kucakladı'

CHP Genel Başkanı Baykal, Ertuğrul Dokuzoğlu ile birlikte CHP Antalya parti il binasına geldi. Baykal, burada Dokuzoğlu, Antalya milletvekilleri ve parti teşkilatıyla birlikte yaklaşık 2,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sırasında dışarıda bekleyen bir grup partili Ertuğrul Dokuzoğlu'nun Büyükşehir belediye başkan adaylığına tepki gösterirken, diğer partililerle kısa süreli tartışma yaşadılar. Uzaklaştırılan grup, bir süre binanın dışında bekleyişini sürdürdü.

Toplantı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, CHP'li il, ilçe, belde yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle yerel seçimlerle ilgili değerlendirme yaptıklarını belirterek, ''Sayın Ertuğurul Dokuzoğlu, CHP örgütü ile bu toplantıda kucaklaştı. Örgütümüz kendisini sevgiyle bağrına bastı. Heyecanla sahip çıktı. CHP yerel seçimlere tam bir anlayış birliği içinde girecek'' dedi. Bazı partililerin Dokuzoğlu'nun adaylığı konusunda gösterdikleri tepkilerin sorulması üzerine Baykal, kendilerinin hiçbir tepkiyle karşı karşılaşmadıklarını, toplantıda herşeyin açıklıkla konuşulduğunu söyledi. Baykal, bir gazetecinin İstanbul belediye başkan adayının kim olacağı yönündeki sorusuna da ''Adayımız belli olduğu zaman ben size ilan edeceğim'' diye yanit verdi.

Baykal, daha sonra beraberindekilerle birlikte, Muratpaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Faruk Palalar'ın dün intihar eden eşi Hülya Palalar'ın cenaze törenine katıldı. Baykal, Hülya Palalar'ın yakınlarına başsağlığı dileyerek, cenazenin defnedildiği Belediye Mezarlığı'ndan ayrıldı.
CHP Bilgi Işlem Merkezi
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2004 Perşembe 00:00:10
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 17:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?