1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Baykal çifti köfte-piyazcıda

Tatilini memleketi Antalya'da geçiren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, eşi ve yakın arkadaşı ile köfte ve piyaz yedi. Hafta sonundan beri tatilini memleketi Antalya'daki evinde geçiren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve eşi Olcay Baykal, kendilerini otomobiliyle alan yakın arkadaşları Kadri Yakut ile gittikleri Demirciler Çarşısı'nda Piyazcı Mustafa'nın Yeri'nde köfte ve piyaz yediler. Baykal, kendisini takip eden gazetecilere de piyaz ısmarlarken, çarşıda vatandaşlarla sohbet etti.

DAHA SERT OLMAK LAZIM
Baykal'ı selamlayan ve birlikte fotoğraf çektiren, İsveçli eşi ve çocuğuyla Antalya'ya tatile geldiğini söyleyen Yaşar Demirkol da, Baykal'a, ''Eşimle sizi televizyonda sürekli izliyoruz. Başbakan'a karşı daha sert olmalısınız'' dedi. Bunun üzerine Baykal da, ''Öyle öyle. Özellikle Ergenekon konusunda daha sert olmak lazım. Hak ediyor da...'' karşılığını verdi.

Baykal çifti, daha sonra Kadri Yakut'un kızı Sezin Yakut'u Gürsü Şelale Konutları'ndaki evinde ziyaret etti. Baykal daha sonra gazetecilerden ailesi ve dostlarıyla tatil yaptığını belirterek kendisini takip etmemelerini istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 20:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?