1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Baykal Finike'de şahit oldu

CHP lideri Deniz Baykal, memleketi Antalya'da 2 düğüne katıldı, nikah şahitliği yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal memleketi Antalya'da ilçe ve beldelerdeki aday tanıtımı toplantısından sonra, Antalya iline bağlı Finike İlçesi'ne geçti. Finike İlçesi'nde iki ayrı nikaha katılan Baykal, buralarda nikah şahitliğine soyundu.

İlk olarak, Finike'nin Turunçova'daki beldenin CHP başkan adayı Kazım Tekin'in oğlu Ahmet Naci Tekin'in, hayatını birleştirdiği Eda Tekin (Salur) çiftinin nikah şahidi oldu. Burada çifte ömür boyu mutluluklar dileyen CHP lideri, nikah defterini ise bayan Eda Salur'a verdi.

Turunçova Beldesi'nden, Hasyut İlçesi'ne geçen Baykal, burada ise Nokta Düğün Salonu'nda Antalya Kaş İlçesi Eğitim-Sen Başkanı Uygar Tezcan'ın, Fitnat Arslan'la bir yastığa baş koyduğu düğüne katıldı.

CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan, CHP İl Başkanı Ömer Melli'yle beraber düğün salonuna gelen Baykal, burada da nikah şahitliği yaptı. Genç çiftin ne olursa olsun, hüzünde ve mutlulukta ilk savunacakları limanın eşleri olduğunu belirten Baykal, aile nikah defterini eş Fitnat Arslan'a verdi.

Baykal, daha sonra THY'na ait uçakla, saat 22.45'te Antalya Havalimanı'ndan, Ankara'ya geçti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 11:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan özek IP: 85.110.32.xxx Tarih : 25.01.2009 20:26:16

başkanımızın turunçovaya gelmesinden büyük bir kıvanç duyduk yoğun ilgi vardı tüm deniz baykal sevenlerine teşekkür ederim salonu tıklım tıklım doldurdukları için