1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Baykal'a büyük ilgi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, biz dizi açılış yapmak üzere Antalya'ya geldi.
CHP Genel Başkanı Baykal, Konyaaltı Belediyesi'nin yaptığı Toros Mahallesi'ndeki Mevlana Parkı ve Pınarbaşı Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 'Gecekonduyu Önleme Kentsel Dönüşüm' kapsamındaki toplu konutları hizmete açmak üzere Antalya'ya geldi.

Baykal'ın Mevlana Parkı'na gelişi sırasında izdiham yaşandı. Antalya'daki CHP'li belediyelerin hizmetlerini gittiği her yerde övgü dolu sözlerle duyduğunu belirten Baykal, Konyaaltı Başkanı Muhittin Böcek için bölgedeki seçmenlerden oy istedi. Aynı zamanda Antalya'nın kendilerinde olan Murtapaşa Belediyesi'nin haricinde Büyükşehir Belediyesi ve Kepez ilçesinin de CHP'ye katılacağını kaydeden Baykal, "Bunun ardından sıra hükümet olmaya geliyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek isteseydi, park alanına iş ve alışveriş merkezi yapardı. Böylelikle hem birilerini memnun etmiş olur, hem de belediyeye rant sağlardı. Ama başkan, buraya park yaparak, hem buradaki evlerin değerini yükseltti, hem de bölgenin güzelliklerin arttırdı" dedi.

Bu arada vatandaşların CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın'ın seçim kampanyasında kullandığı 'Yaparsa hoca yapar' hitabını duyup değerlendiren Baykal, "Bunu sadece burada söyleyin. Ama her yerde konuşmayın. Birileri buna çok alınıyor" ifadesinin kullandı.
Baykal buradan Konyaaltı Belediyesi'nin yaptırdığı konutları hak sahiplerine vermek için Pınarbaşı Mahallesi'ne geçti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 19:21:27
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 19:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUSUF ŞAHBAZ IP: 85.110.246.xxx Tarih : 23.04.2009 14:16:09

tabi ya sayın baykal bu mevalana parkına geldi açtı ve gitti eee gelin şuanda o yapılan güzelim parkın halini görün içler acısı harabe durumda yazık yazık harcanan para ,zaman gördükce içim parçalanıyor .çözümü lütfennnnn