1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Baykal'a sürpriz doğum günü

Tatil için memleketi Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Antalyalı gazeteciler sürpriz doğum günü hazırladı.

Apartman girişinde kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını gören Baykal, gazetecilere "Beni mahcup ettiniz. Tam bir sürpriz oldu" dedi. Bir süredir tatil için geldiği memleketi Antalya'da bulunan Deniz Baykal'a gazeteciler sürpriz doğum günü hazırladı.

Bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Caddesi'ndeki Atatürk Parkı karşısında Bileydi Apartmanı'ndaki dairesinden çıkan Baykal karşısında pasta ile 10 gazeteciyi görünce hayli şaşırdı.

Antalyalı gazetecilerin hazırladığı çilekli pastayı apartman girişinde kesen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Beni mahcup ettiniz. Tam bir sürpriz oldu, hiç beklemiyordum" dedi. Pastadan ilk dilimi stajyer gazeteci Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Merve Çelmeli'ye ikram eden Baykal, yaşının sorulması üzerine "2009'dan 1938'i çıkarın" şeklinde cevap verdi.

Doğum günü pastasını keserken gündemle ilgili yorum yapmayan Baykal, "Daha uygun bir ortamda gündeme ilişkin açıklama yaparız" diye karşılık verdi. Pastayı keserken, "İnşallah gelecek senelerde daha iyi daha huzurlu bir Türkiye'de doğum günümü kutlarız" diyen Baykal, daha sonra kızı Aslı Baykal Ataman'ın otomobiliyle evinden ayrıldı.

Gazeteciler tarafından takip edildiğini anlayan Baykal bir süre şehir turu yaptıktan sonra evine geri döndü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 13:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?