7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bayram eğlencesi kayalıklarda bitti

Antalya'da bayram eğlencesinden dönen alkollü bir şahıs, dengesini kaybederek 20 metrelik falezlerden kayalıklara düştü. Falezlerde yaklaşık 5 saat mahsur kalan şahıs, yatla gezi yapan turistlerin kendisini fark etmesi sonucu itfaiye tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Antalya Çağlayan Mahallesi, Gençlik Parkı'nda arkadaşlarıyla bir süre eğlenen Yalçın Avbay (41) arkadaşlarından ayrılarak falezlerde alkol almaya başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Avbay, saat 05.00 sıralarında 20 metrelik uçurumdan kayalıklara düştü. Yaklaşık 5 saat falezlerde yaralı bir şekilde kurtarılmayı bekleyen Avbay'ı yatla gezinti yapan turistler fark etti. Yerli turistlerin çağırdığı ambulans, itfaiye ve deniz polisi ekipleri Yalçın Avbay'ı kurtarmak için çalışmalara başladı.
 
Falezlerde bulunan direklere bağlanan iplerle itfaiye ekipleri yaralının yanına indi. Yaralıyı sedyeye bağlayan itfaiye erleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yaralıyı kayalıklardan halatlar yardımıyla yukarıya çıkarttı. Kendisine tedavi etmeye çalışan 112 doktorunu da tersleyerek tedavi olmayı kabul etmeyen Yalçın Avbay ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilen Avbay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 14:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?