21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bayram müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 kırmızı otobüsü, Antray ile nostalji tramvayı, Kurban Bayramı’nın 4 günü vatandaşları ücretsiz taşıyacak.
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 kırmızı otobüsü, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren Antray ile Müze ve Eski Mezbaha arasında çalışan nostalji tramvayının 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu’nun 6 Kasım Pazar günü başlayacak ve 9 Kasım Çarşamba günü saat 24.00’te sona erecek 4 günlük bayram süresinde, resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü ile Antray ve nostalji tramvayının ücretsiz olarak yolcu taşıma yapmasının uygun olduğuna kurul toplantısına katılan üyelerin oybirliğiyle kararlaştırıldığı kaydedildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da UKOME Genel Kurulu kararını onayladı. Vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Mustafa Akaydın, toplu taşıma araçlarını kullananların bayram süresinde ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri ve sıkıntı yaşamamaları için 40 adet resmi plakalı otobüs ile raylı sistem araçlarında toplu taşımanın ücretsiz hale getirdiklerini söyledi

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2011 Perşembe 15:27:52
Güncelleme :4 Kasım 2011 Cuma 18:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?