21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bayramda Antalya'daki oteller dolacak

Akdeniz Otelciler Birliği Başkanı (AKTOB) Osman Ayık, yabancı turistin Noel tatili, yerli turistin de Kurban Bayramı tatili için otellere akın edeceğini belirterek, “İki tatilin çakışması bölgeye canlılık getirecek. Ortalama 500 binin üzerinde yatak kapasitemiz var. 150 bin yatak dolacak” dedi.

AKTOB Başkanı Osman Ayık, bayram ve yılbaşının birleşmesi ile birlikte ortalama 9- 10 günlük tatil imkanı doğduğunu belirterek, “Kötü giden sezonun ardından böyle uzun bir tatil döneminin olması bizleri umutlandırıyor. İç pazarda da ciddi bir hareketlenme olacağını tahmin ediyoruz. Tesislerin büyük bölümünün dolmasını bekliyoruz” dedi.

Tatili cazip hale getirmek için birçok tesisin ünlü sanatçıları davet edip programlar düzenlediğini hatırlatan Ayık, “Noel ve Kurban Bayramı tatillerinin çakışması bölgeye canlılık getirecek. Umuyoruz doluluk oranı yüzde 100’lere kadar ulaşır. Bölgede 500 binin üzerinde yatak kapasitemiz var. Bunun yüzde 20'si hizmet veriyor. Ortalama 150 bin yatak dolacak” diye konuştu.
Hürriyet İnternet/DHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2006 Cuma 20:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?