21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bayramda lüks turizme büyük ilgi

Ramazan Bayramı nedeniyle tatil süresinin dokuz güne yükseltilmesini fırsat bilen tatilciler, Antalya'da günlüğü bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişen göl evi ve özel villalara akın etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatili fırsat bilen yerli turistler Antalya'daki 5 yıldızlı otellere akın etti.

Bayram tatili olması nedeniyle özel indirim yapan otellerde erken rezervasyonlarda patlama yaşandı. Bayramını tatil yaparak geçirmek isteyen turistler erken rezervasyonlarla günlüğü bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişen göl manzaralı villaları tercih etti.

Aylar öncesinde Ramazan Bayramı için rezervasyon yaparak içinde hamam, saunası, fitness salonu, mutfağı, barı ve göl içerisinde özel adası bulunan özel villaları tamamen doldurdu. Göl manzaralı villalarda tatilcilerin isteğine bağlı olarak otel tarafından özel uşak, güvenlik ve aşçı bulunduruluyor. Villalarda bebekli aileler için çocukların uyandığında anne ve babaya sinyal verecek bebefon sistemi bulunuyor.

İC Gren Palace Otel Genel Müdürü Noyan Kitapçı, 70 bin metrekarelik ormanlık alan üzerinde kurulu özel olarak dizayn edilmiş 44 villadan oluşan tesislerinin, kategorisinde Türkiye'de tek olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı süresince yerli turistlerin özel villalarda kalmayı tercih ettiğini ifade eden Kitapçı, "Villaların gecelik fiyatının bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişen büyük bir havuz etrafında kümelenmiş Bali tarzı villaların balkonundan havuza giriliyor" dedi.

Turizmde sezon sonu olması nedeniyle yerli turistlere ayrılan oda kontenjanı şimdiden yüzde 60 oranında dolduğunu belirten Kitapçı, 13 özellikli villanın 700 metrekarelik alana kurulduğunu, 350 metrekarelik kapalı alanı bulunan bu villalarda, üç misafir odası, bir bakıcı odası, bir oturma salonu, mutfak, yemek salonu, fitness salonu, hamam, sauna, özel havuz gibi bölümler bulunduğunu bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 15:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?