1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bazlamalar Bakan Şahin'den

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Çakırlar bölgesindeki 'Sosyete pazarında'  bazlama pişirdi.

Seçim çalışmaları için Antalya'da bulunan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Menderes Türel ve AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yılmaz'a destek amaçlı Çakırlar bölgesindeki "Sosyete pazarında" esnafı ziyaret etti.

Sabah kahvaltısını partililerle birlikte köylülerin ürünlerini sattığı pazar yerindeki bir gözlemecide yapan Şahin, kahvaltı sonrasında pazar esnafını gezerek alış veriş yaptı. Şahin değişik esnaftan 10 yufka, 10 bazlama, iki kilo ceviz ve 250 gram kekik satın aldı. Ziyaret sırasında Bakan Şahin, gözleme yapan kadınlarla birlikte sac üzerinde bazlama pişirdi.

Ailesinin eski fırıncılardan olduğunu ve fırıncılık mesleğine aşina olduğunu belirten Şahin, üç tane bazlama pişirdi. Şahin'in pişirdiği bazlamaları partililer satın aldı. Esnaf ziyaretinden sonra bir kahvehaneye giren Şahin daha sonra öğle namazını Hacı Hüsnü Demirci Camii'nde kıldı. Bakan Şahin ve partililer Konyaaltı ilçesinde konvoy eşliğinde seçim otobüsü ile
vatandaşları selamladı. Şahin daha sonra Döşemealtı ilçesine gitti.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 16:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?