8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Beach Park dolup dolup boşalacak!

Antalya Konyaaltı Beach Park Yönetim Kurulu Başkanı Onat Menzilcioğlu, "Geçen yaz 6 bin ziyaretçisi olan Konyaaltı Beach Parkı'na bu yaz 8 bin üstünde ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

 
Onat Menzilcioğlu, Türkiye'de turizmde artış sağlanabilmesi için yeni yatırımlara ihtiyaç duyulduğunu, bu bağlamda iş dünyası ve hükümete büyük görevler düştüğünü söyledi.


Bu yaz kum heykeli ve birçok yenilikle hedef büyüttüklerini söyleyen Beach Park Yönetim Kurulu Başkanı Onat Menzilcioğlu, Konyaaltı Beach Park başta olmak üzere Antalya'da turizmi artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Geçen yıl 6 bin ziyaretçisi olan Konyaaltı Beach Parkı'na bu yaz 8- 9 bin yerli ve yabancı turist gelmesini bekliyoruz" dedi.


Türkiye'de yatırımlara Antalya'dan başladıklarını belirten Menzilcioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Özellikle üniversite çevrelerinde bilim ve teknolojiyi iyi takip eden, öncü olmaya hevesli gençlerle beraber çalışacağız. Destek verdiğimiz üç-dört şirket var. Yenilerini arıyoruz. Bir çeşit ağabeylik yapıyoruz. Gençlere önderlik yapıyoruz. Para koyuyoruz ama yönetimi üzerimize almıyoruz. Parayı ve tecrübeyi gençlerin hizmetine sunuyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 10:42:52
Güncelleme :19 Haziran 2007 Salı 15:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?