16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Bebek arabasından hırsızlık!

BEBEK ARABASINDAKİ ÇANTAYI ÇALDILAR

Manavgat İlçesinde, sezon sonu indirim yaparak ayakkabıların fiyatını 10 TL'ye düşüren iş yerinde müşterilerin çantaları çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. Sezon sonu indirimi yapan ve ayakkabı fiyatlarını 10 TL'ye düşüren işyerine bebek arabalı iki kadın girdi. Ellerinde bebek arabası ile işyerine giren ve kısa bir süreliğine bebek arabasını bırakıp ayakkabılara bakmak için birkaç adım atan kadınların bu durumunu farkeden biri erkek iki kişi, bebek arabasına takılı çantayı alıp hızla işyerinden ayrıldı. Kalabalık sebebiyle hırsızlığın farkına varamayan çanta sahibi işyerinden çıktıktan sonra çantasının

olmadığını farkedip işyerine geri döndü. Mağdur kadınların şikayeti üzerine incelenen güvenlik kameraları görüntüleri polise teslim edildi.

İşyeri sahibi Adnan Bulut, indirim sebebiyle zaman zaman izdiham yaşanan mağazada yaşanan hırsızlığın kendilerini son derece üzdüğünü ancak güvenlik kamerası görüntülerinin polise teslim edildiğini, hırsızların yakalanmasını beklediklerini söyledi.

BEBEK ARABASINDAKİ ÇANTAYI ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:48:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?