1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Beldibi'nin sorunlarına yabancı değiliz'

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Beldibi´nin sorunlarına uzak olmadığını söyledi.

Sungate Otel´de düzenlenen buluşma toplantısına Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Konyaaltı İlçe Başkanı Ömer Dalbudak ve meclis üyesi adaylarıyla katılan Konyaaltı Belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Beldibi´nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Başkan Böcek, "Beldibi´nde yapmış olduğumuz teknik ve hukuki incelemeler neticesinde hazırladığımız acil eylem planında, en önemli sırayı planlama almaktadır. Beldibi´nin yıllardır kangren olmuş imar ve mülkiyet sorunlarına kesin çözüm getirecek, turisttik ve ekonomik potansiyelini canlandıracak ve mevcut planlamalara gereken hassasiyeti göstererek, halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılaya bilmesine imkan sağlayacak bir planı en kısa sürede uygulamayı planlıyoruz. Ayrıca Beldibi Sahili, Atatürk Parkı ve Küçük Liman Kentsel Tasarım Projesi ile Beldibi Turistlik Çarşı Projesini en kısa zamanda hayata geçireceğiz" dedi.
 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile el ele vererek Beldibi´nin gelişmesi ve güzelleşmesi için örnek çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "Beldibi´nin çözüm bekleyen çok sayıda sorunu var. 29 Mart´tan sonra tüm bu sorunları, Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile birlikte çözeceğiz" dedi.
 

Belediye Başkanının dürüst, vizyon ve bilgi sahibi olması gerektiğini ifade eden Antalya Milletvekili Osman Kaptan, "Konyaaltı´nı 4 köyden alıp, modern bir şehir haline getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Akdeniz Üniversite´sinde başarılı çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr.Sayın Mustafa Akaydın´a güvenim sonsuz" diye konuştu.
 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın´a güvenlerinin tam
olduğunu söyleyen Beledibi sakinleri, 29 Marttan sonra sizleri
başımızda görmek istiyoruz dediler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:20:07
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 19:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?