8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediye asfalt sezonunu açtı

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde sathi kaplama asfalt sezonunu açtı. Asfalt çalışmasıyla Ünsal Mahallesi de çamur ve tozdan kurtulacak.


Üç yılda 286 kilometre sıcak, 225 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştiren Kepez Belediyesi, 2007 yılı sathi kaplama asfalt sezonunu açtı. Sathi kaplama asfalt sezonunun ilk çalışması da Ünsal Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kışın çamur ve yazın toz içerisinde kalan yollar asfaltlanıyor. Geçtiğimiz aylarda parkına kavuşan Ünsal Mahallesi de, yeni yol yapımı ve asfalt çalışmasıyla şantiye haline geldi. Yeni açılan yollarla birlikte mahalledeki yolların tamamı asfaltlanacak. Kepez Belediye Başkan Vekili İsmail Ulusoy da, Meclis Üyesi Hasan Demir ile birlikte sathi kaplama asfalt sezonunun açılışına katıldı.


Başkan Vekili Ulusoy, “Sathi kaplama asfalt sezonu Kepez’e hayırlı olsun. Yaptığımız çalışmalarla övünmüyoruz. Biz hizmete talip olduk ve gereğini yapıyoruz. Bizim için önemli olan yatırımlar sonucu Kepez halkının yüzünün gülümsemesidir. Parkını geçtiğimiz aylarda bitirdiğimiz Ünsal Mahallesi’nin şimdi de yollarını asfaltlıyoruz. Yeni yollar açtığımız bu mahalledeki yolların tamamını asfaltlayacağız. Böylece Ünsal Mahallesi sakinleri de şikayetçi oldukları çamurdan ve tozdan kurtulmuş olacak” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2007 Salı 12:36:31
Güncelleme :12 Haziran 2007 Salı 12:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?