22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediye başkanları toplandı

BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANDI

Antalya’nın Korkuteli, Elmalı ve Burdur’un Bucak ilçesi ile belde belediye başkanları Büyükköy Belediye başkanının ev sahipliğinde bir araya geldi.

Korkuteli ilçe ve beldede bulunan belediye başkanları ile Elmalı ve Bucak ilçesine bağlı Belde Belediye Başkanları, belediyeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla bir araya geldi.

Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Dinçay’ın ev sahipliğinde Fethiye Karayolu üzerinde bulunan Umut çeşmesinde gerçekleşen, toplantıya Korkuteli Belediye Başkan vekili Ali Kocabörek, Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız, Bozova Belediye Başkanı Gürsel Kalay, Çomaklı Belediye Başkanı İbrahim Erol, Yelten Belediye Başkanı Hasan Yağcıoğlu, Yeşilyayla Belediye Başkan vekili Ömer İşçi, Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli, Elmalı Akçay Belediye Başkanı Mehmet Tufan, Dağbeli Belediye Başkanı Gökay, Ürkütlü Belediye Başkanı İbrahim Keskin, İl Genel meclisi üyesi Hüseyin Çil katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Büyükköy Belediye Başkanı Gürsel Kalay, “Her ay gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısı bu ay Büyükköy Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Bu toplantılara Belediye başkanları olarak çok önem veriyoruz. Belediyeler olarak uyguladığımız karalar da kanunlar da aynı. Farklı partilere mahsus Belediye Başkanlarının bir arada olması, bu gibi toplantıları yapması önemli. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 10:23:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 10:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?