21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediye ekipleri çöp topladı

Kemer Belediyesi Temizlik ekipleri Palmiye Tatil Köyü ile Kemer arasındaki anayol kenarında yaptıkları yoğun çalışma ile poşetlerce çöp topladılar.

Çöp toplama çalışmalarına Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’de katıldı. Yol kenarında da özellikle pet şişeler ile meşrubat şişelerinin çokluğuna dikkat çekerken, çocuk bezleri ve araba lastikleri ise en dikkat çeken çöpler olarak göze battı.

“Eğer temiz bir doğa ve deniz istiyorsak, çevre temizliğine büyük önem vermeliyiz.”diyerek çevre temizliğine dikkat çeken Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Haftanın belli bölümlerinde yol boyunda ekiplerimiz temizlik çalışmaları yapıyorlar. Her defasında poşetlerce çöp topluyoruz. Tüm uyarılarımıza rağmen yol kenarları çöpten geçilmiyor. Özellikle yol kenarlarına atılan pet şişeler, meşrubat kutuları ve diğer çöpler ise yol boyunda çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Hep uyarıyoruz, uyarmaya da devam edeceğiz. Biz bıkmadan çöp toplarken, bakalım çöp atanlar ne zaman bu işten bıkacaklar“ dedi.

Bu arada havaların düzelmesi ile özellikle hafta sonları piknik için Kındılçeşme ve Kesme boğazını tercih eden vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını isteyen Başkan Şeker, ayrıca şehir merkezinde de her gün ekiplerin sabah 06.00 dan akşam 18.00 e kadar aralıksız olarak temizlik çalışmaları yaptıklarını ve yine bir ekibin gece 24.00 e kadar Liman Caddesi, Atatürk Caddesinden, Ayışığı’na kadar olan bölümde saatlerce çöp topladıklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 16:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?