1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediye işçilerinin ikramiye sevinci

Kepez Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi işçi personeline 400 ile 700 TL arasında ikramiye ödemesi yapıyor.

Banka promosyonunun tamamını, Haziran ve Temmuz aylarındaki özendirme ve ikramiye alacaklarını, zamanında işçisine ödeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı öncesi de işçi personelini sevindirdi.

Tütüncü’nün talimatıyla 427 işçi personele, 400 ile 700 TL arasında ikramiye ödemesi yapıyor. Belediye, çalışanına borçlu olmaz, sözünün gereğini bir kez daha yerine getirdiklerini belirten Tütüncü, Ramazan Bayramı ve 2009 eğitim-öğretim yılı öncesi işçilere, ikramiye alacaklarını zamanında ödemenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Tütüncü, belediyenin personeline borçlu olamayacağına belirterek, “Bizim anlayışımız, alnının teri kurumadan vereceksin, diyor. Böyle bir anlayıştan geliyoruz. Bu nedenle bizim dönemimizde personelimizin ikramiye, özendirme alacağı zamanında ödenecek, dedim, ödemeye de gayret ediyoruz.”

Başkan Hakan Tütüncü, “Ben de dahil, hepimiz halkımıza hizmet etmek için buradayız. Personelimden bunu isterken ben de personelimin özlük haklarını korumak, kollamak ve gözetmek zorundayım. Benim anlayışım bu şekildedir. Bu anlayışımı da görev süremin sonuna kadar sürdüreceğim. İşçi, memur, sözleşmeli personel olsun bizim anlayışımız emeğinin karşılığını emekçiye derhal ödemektir” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 17:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?