21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediye kaldırımları yeniliyor

Kepez Belediyesi, sıcak asfalt, park ve parke kaldırımı çalışmasıyla modern bir görünüm kazandırdığı Atatürk Mahallesi’nde, eksik kalan ara sokaklarında da parke kaldırım çalışması başlattı.

Modern konutların bulunduğu Atatürk Mahallesinde Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, döneminde, alt ve üst yapı hizmetlerini eksiksiz aldı. 10 kilometre sıcak asfalt çalışmasıyla yollarının tamamına sıcak asfalt dökülen Atatürk Mahallesi’nde 4 bin 500 metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirilmişti.

Atatürk ve Mevlana parklarıyla güzelleştirilen mahallede, şimdi de ara sokaklarda parke kaldırım çalışması başlatıldı. 2 bin 500 metrekare parke kaldırım çalışmasıyla Atatürk Mahallesi’nin tamamına yakını parke kaldırıma kavuşmuş olacak.
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, 4,5 yıl önce başlattıkları hizmet seferberliği ile varoş görünümündeki ilçenin mahallelerine modern bir şehir görüntüsü kazandırdıklarını söyledi.

Kepezlilerin, tozsuz, çamursuz, sorunsuz mahallelerde yaşaması için çalıştıklarını ifade eden Öner, “Bizim için öncelik insanımızın mutluluğudur. Biliyoruz ki yaptığımız her sıcak asfaltta, kaldırımda, parkta, imar çalışmasında, mülkiyet sorunun çözümünde insanımızın bir derdi daha bitiyor. Bu nedenle şevkle gece-gündüz Kepez’i sorunsuz bir modern bir kent yapmak için çalışıyoruz. Kepez, 10 yılda alamadığı belediyecilik hizmetlerini, 4,5 yılda rekorlarla alıyor. 10 yılda Kepez’de 63 kilometre sıcak asfalt çalışması, 82 bin metrekare parke kaldırım çalışması yapılmış. Biz ise 4,5 yılda 435 kilometre sıcak asfalt, 190 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Bu rakamlar, insana verdiğimiz değeri, hizmet farkımızı ortaya koyuyor. Dur durak bilmeden Kepezli’nin derdine derman olmaya devam edeceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 17:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?