1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Kemer Belediye Meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül başkanlığında yapıldı.
Kemer Belediye Meclis odasında meclis üyeleri Başkan Mustafa Gül başkanlığında ilk meclis toplantılarını gerçekleştirdi.

Yeni seçilen Başkan Mustafa Gül’ün başkanlığında toplanan Kemer Belediye Meclisinde yeni meclis üyeleri MHP’den seçilen Hakan Tuncer, Mustafa Tıraş, Galip Gün, Halit Çilengir, Tolga Minta, Zekiye Muşlu, Mustafa Çulfa ve Ak Partiden seçilen Mustafa Arslan, Ramazan Kar, Osman Minta ve Mesut Şatana ilk toplantıda hazır bulundular.

Meclis açılışında bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gül, “Yeni bir meclis ile bir arada 5 yıl için göreve geldiklerini söyledi. Seçilen tüm meclis arkadaşlarımız ile birlikte yeni dönemde hep birlikte Kemer için çalışacağız diyen Gül, “tüm seçilen arkadaşlarımız pırıl pırıl insanlar. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun bütün arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içinde olacağız, hiçbir zaman ayrım yapmayacağız. Kemer’in birlik ve beraberliğe ihtiyacı var dedik. Meclis üyelerimiz, belediye personelimiz hep birlikte bu beraberliği burada en iyi şekilde göstereceğiz“ dedi.

Açılış ve yoklama ile başlayan Nisan Ayı Meclis Toplantısı sırası ile bir önceki toplantıda alınan karar özetlerinin okunması ile devam etti. Denetim Komisyonu raporunun okunması ve bilgisinin verilmesinin ardından meclis Başkan Vekilleri belirlendi. Buna göre yapılan gizli oylamada Galip Gün birinci Mustafa Çulfa da ikinci başkan vekili oldu. Meclis katip üyeliklerine Asil olarak Galip Gün, Tolga Minta ve yedekler ise Zekiye Muşlu ve Halit Çilengir seçildiler. İki adet Encümen üyesi Halit Çilengir ve Zekiye Muşlu seçildi.

Ardından İhitsas Komisyon Üyeleri seçimi yapıldı. Buna göre Hesap İşleri Komisyon Üyeliklerine Halit Çilengir, Galip Gün ve Mesut Şatana, Turizm Komisyonu Üyeliklerine Hakan Tuncer,Tolga Minta ve Ramazan Kar seçilirken, İmar İşleri Komisyonuna ise Hakan Tuncer,Halit Çilengir ve Osman Minta seçildi.
Gündemin bir diğer Maddesi olan GATAB Meclis Üyeleri seçimi yapılırken, 3 asil üye sırasıyla Hakan Tuncer, Mustafa Tıraş ve Toga Minta yedekler ise Zekiye Muşlu ve Mustafa Çulfa oldu. Kemer Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeliklerine de asil olarak Halit Çilengir yedek olarak da Galip Gün seçildi.

Gündemin bir başka maddesi de Kemer Belediyesi Yıllık Faaliyet Raporunun görüşülmesi olurken, meclis bu konuyu bir dahaki mecliste görüşmek üzere karar aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?