22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediye personeline yangın eğitimi

BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, hizmet içi eğitim kapsamında belediye personeline, teorik ve uygulamalı olarak 'olası yangına müdahale' eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Personel Eğitimi Şube Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik başlattığı hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, olası bir yangına müdahale konusunda eğitim aldı. Çalışanlar eğitimin ilk ayağında 112 Acil Çağrı Merkezi Toplantı Salonu'nda teorik bilgi aldı. İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli eğitimciler tarafından yangın sınıflandırması ve olası bir yangına nasıl müdahale edileceği konusunda bilgi aktarıldı.

Yangın tüplerinin sınıflarına göre nasıl kullanılacağı konusunda bilgilenen Büyükşehir Belediyesi çalışanları, eğitimin ikinci ayağında Hürriyet İtfaiye İstasyonu'na geçerek uygulamalı eğitime katıldı. Eğitime katılan personel, alınan güvenlik tedbirleri ile gerçek yangın tatbikatı yaptı.

Eğitime katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, personelin birçok alanda gerekli yeterliliği kazanması adına bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu söyledi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Koca ise farklı konularda periyodik olarak personele yönelik eğitimlere devam edeceklerini ifade etti.

BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 12:46:00
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 13:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?