21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediyeciler iftarda buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan dolayısıyla belediye çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine belediye bünyesinde çalışan tüm personel katıldı.

İftar yemeğini "aile yemeği" olarak nitelendiren Başkan Menderes Türel’in belediye personeli ile birlikte yemek sırasına girmesi, çalışanlar tarafından takdirle karşılandı. Türel yemekte yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı dolayısıyla işçi maaşlarının erken ödendiğini belirterek, bayram öncesinde özendirmelerin yatırılacağı müjdesini verdi.

Belediyenin her kör kuruşunun arkasında olmak kaydıyla yapılan hizmetin halka ve Hak’ka hizmet olduğunu vurgulayan Türel, "Geçmişte dönem dönem maaş ve sosyal alacaklarınız konusunda sıkıntılar yaşandı. Göreve geldiğimizde birçok çalışanın geçmiş dönemlerden alacakları vardı. Bunları borç olarak kabul ettik. Ancak biz çalışanlarımızın her türlü alacağının zamanında; hatta zamanından da önce verileceği sözünü verdik. Bu sözümüzü de tutuyoruz. Maaşlarınız ödendi, bayram öncesinde de özendirmelerinizi almanız için gerekli girişimler yapılıyor. Sizlerden tek beklentimiz halka hizmet Hak’ka hizmettir düsturu içinde belediyenin her kör kuruşunun arkasında durarak çalışmanız. Çünkü belediyemizin her kör kuruşu sizin cebinizdeki kör kuruştur. Ben ve yönetici arkadaşlarım 48 saat kesintisiz çalışsak, ağzımızla kuş tutsak bile sizler olmadan hizmet üretmemiz çok zor. Biz bir aileyiz, aile olarak hizmet üreteceğiz" dedi.

antalya
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 11:44:34
Güncelleme :9 Kasım 2004 Salı 17:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?