22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediyede internet dönemi

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da ilk defa e-belediyecilik ve kent bilgi sistemini hayata geçirdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısı ile vatandaşların, belediye ile ilgili tüm işlerini internet üzerinden gerçekleştirebilmesini sağlayacak e-belediyecilik ve kent bilgi sistemi projesini anlattı.

"10 yıllık görev süremiz içerisinde söz verdiğimiz eğitim, sağlık, spor, Konyaaltı Sahili, Boğaçayı, kapalı pazaryerleri, dere ıslahı, muhtarlık binaları, toplum merkezi, TSE gibi pek çok projemizi hayata geçirdik" diyen Başkan Böcek, şimdi de e-belediyecilik ve Kent Bilgi sistemini de vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda proje ile ilgili detaylı olarak bilgiler veren Başkan Böcek, daha sonra şunları kaydetti; "Ekiplerimiz uzun zamandır, titiz bir çalışmayla, kent haritaları, mülkiyet bilgileri, imar planları, altyapı bilgileri, bina, işyeri, konut envanteri, yerel vergi kayıtları gibi yönetime destek olacak bütün bilgilerin sisteme aktarımı yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Vatandaşlarımız bu uygulama ile artık belediyeye hiç uğramadan, sıra beklemeden, ev veya ofislerinden, "www.e-konyaalti.bel.tr" adresinden internet yoluyla vergi borçlarını, ödemelerini, oturduğu mahallesiyle ilgili bilgilere rahatlıkla ulaşabilecek. Bu proje ile hizmetin hatasız yapıldığı, yepyeni, çağdaş ve uluslararası standartlarda bir belediyecilik uygulamasına geçtik."

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 16:05:05
Güncelleme :12 Haziran 2008 Perşembe 16:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?