1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediyede sürpriz doğum günü

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman’a ve Mehmet Yarbaş’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yılman ve Yarbaş, tüm meclis üyelerinin katılımıyla doğum günü pastalarını kestiler.

Tütüncü, yol arkadaşlarım dediği ve geçtiğimiz hafta yemekte bir araya geldiği meclis üyelerinin doğum günlerini de unutmadı. Pazartesi günü yapılan Kepez Belediye Meclisi toplantısının sonunda Başkan Tütüncü, 1 Haziran’da doğan Ayşe Güliz Yılman’a (50) ve Mehmet Yarbaş’a, (39) doğum günü sürprizi yaptı.

Tütüncü, AK Parti, CHP ve MHP’li Meclis Üyeleri’ni, makam odasına davet ederek Yılman’ın ve Yarbaş’ın doğum günlerini kutladı. Tütüncü’nün ve tüm meclis üyelerinin katılımıyla Ayşe Güliz Yılman ve Mehmet Yarbaş, başkanlık toplantı salonunda doğum günü pastalarını kestiler.

Tüm meclis üyelerinin doğum günlerini kutlayacaklarını söyleyen Tütüncü şöyle konuştu:

“Kepez Belediye Meclis Üyeleri, iktidarıyla, muhalefetiyle benim yol arkadaşımdır. Bugün de iki meclis üyemizin doğum gününün birlikte kutlayalım, birlikte neşemizi, sevincimizi artıralım, güzel bir an olsun istedik.Siyasette tartışma zeminleri daha kaliteli olmalı. Tartışmaların, fikirlerin çarpışmasından hakikatlerin doğduğuna inanıyorum. Tartışmaları, millete hizmet noktasında en doğrunun ortaya çıkması adına kullanacağız. Birbirimizi sevmekten, birbirimize güzel söz söylemekten, birbirimizin sevincini, neşesini paylaşmaktan daha güzel hiçbir şeyin olmayacağını düşünüyorum. Hiç kimse ile kavga etme taraftarı değiliz. Fikirlerimizi, kanaatlerimizi medeni zeminlerde, platformlarda çalışma arkadaşlarımızla tartışmaktan zevk alıyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 14:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?