1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediyeden camilere bakım

Kepez Belediyesi, iç ve dış temizliğini periyodik olarak yaptırdığı camilerin çevre düzenlemesi yapıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çamlıbel Mahallesi’ndeki Akmolla Camii’ndeki çevre düzenlemesi çalışmasını inceledi.

Başkan Tütüncü’nün talimatıyla Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki bazı camilerde çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu ile birlikte Çamlıbel Mahallesi’ndeki Akmolla Cami’nde devam eden bahçe düzenlemesi çalışmasını denetledi.

Bahçesine parke taşı döşenen, bahçe duvarı ve abdest alma yeri yapılan caminin bahçesine ayrıca oturma grupları yerleştirileceği bildirildi.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin kamusal binalarındaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, “Kamu binaları bizim yetki alanımıza girmiyor, hizmet yapamayız anlayışını benimsemiyoruz. Bizim önceliğimiz insanımıza hizmettir. Sadece yol, park, kaldırım, imar planı yapan bir belediyecilik, devleti yaşat ki insan yaşasın, yönetim anlayışımızla bağdaşmıyor. Kepezli’nin her derdi bizim derdimizdir. Bu anlayışla ilçenin her alandaki sorununun çözümü için gece-gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 13:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?