21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediyeden Emek'e park

Kepez Belediyesi, asfalt ve parke kaldırım çalışması yaptığı Emek Mahallesi'ne, içerisinde su havuzu ve basketbol sahasının bulunacağı bir park kazandırıyor.

Bölgenin daha çağdaş bir görünüm kazanması için çalışan Kepez Belediyesi, sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışması yaptığı Emek Mahallesi'ne park da yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Işık Caddesi üzerinde 2,5 dönümden oluşan parkın inşasına başladı.

Parkın içerisinde süs havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve oturma grupları yer alacak. Parkın hizmete girmesiyle hem büyükler hem de küçükler spor ve sosyal aktivitelerini yapabilecekleri bir alana kavuşmuş olacak. Parkın tamamlanmasıyla 1 metre kare sıcak asfaltsız yolu kalmayan Emek Mahallesi'nin değeri daha da artmış olacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de program ve plan dahilinde mahallelerin öncelikli alt ve üst yapı sorunlarını çözdüklerini söyledi. 4 yılda yaptıkları rekor yatırımla çarpık kentleşmenin görüldüğü mahallelere, çağdaş bir şehir kimliği kazandırdıklarını anlatan Başkan Öner, mahallelere dört dörtlük hizmet götürdüklerini ifade etti.

Öner, "10 yılda yapılan yatırımları, ikiye, üçe katlayarak 4 yılda gerçekleştirdik. Hizmet için geldik ve gereğini yapıyoruz. Sıcak asfaltıyla, parke kaldırımıyla, şimdi de parkıyla Emek Mahallesi'ni güzelleştirdik, değerini artırdık. Düne kadar bir tane inşaat yapılmayan mahallede, alt ve üst yapı yatırımlarımızdan sonra müteahhitler, inşaat yapacak yer bulamıyor. Biz Kepez halkına seçimden önce kat yüksekliği değil, mahallelerinin, bölgenin değerini artırma sözü vermiştik. 4. yıl sonra yaşanan inşaat patlamasıyla, büyük alışveriş merkezlerinin, hastanelerin yapılmasıyla Kepez'in değerini artırma sözümüzün gereğini yaptık. Yapacak çok işimiz. Kepezi Antalya'nın geleceği yapmak için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz."

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 14:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?