21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediye'den hurdacı operasyonu

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi, görüntü ve çevre kirliliğiyle mücadele çalışması kapsamında hurdacı ve kağıt toplayıcılarının yaptığı naylon barakaları Çevik Kuvvet eşliğinde yıktı. 

Muratpaşa Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine, Çağlayan Mahallesi Yalı Caddesi ile 2014 Sokak'ın kesişiminde bulunan hurda ve kağıt dolu naylon evleri, Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla boşaltarak yıktı. Yıkımın ardından yapılan ilaçlamayla da çevrede böcek ve zararlı hayvaların üremesinin önüne geçildi. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Polisi'nin yoğun güvenlik önlemi aldığı çalışmada, yıkılan naylon barakalardan 20 kamyon atık temizlendi. Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaştan gelen şikayetler sonucu yıkılan barakaların sahiplerine boşaltmaları için uyarı yapıldığını söyledi. Zabıta yetkilileri, "Uyarımıza aldırış etmeyenlerin barakalarını temizledik. Hurda ve kağıt toplayıcılarına karşı yönelik temizlik çalışmamız devam edecek" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 12:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?