21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediyeden mezuniyet şöleni

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan bölge okulları mezuniyet şöleninde Volkan Konak sahne alacak.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan bölge okulları Mezuniyet Şöleni ve Volkan Konak konseriyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yoğun bir tempoda çalışarak yoruldular. Bu ay içerisinde hayatlarına yön verecek olan SBS, OKS ve ÖSS sınavlarına girecekler. Bu sınavlara girmeden önce onların heyecanını paylaşmak ve yaşadıkları stresi azaltmak için 06 Haziran Cuma Günü Saat 20.00’da Konyaaltı Kent Meydanı’nda mezuniyet şöleni ve Volkan Konak konseri düzenleyeceğiz. Ayrıca okullarında dereceye giren 50 öğrencimize de ödül vereceğiz” diye konuştu.

Eğitime verdikleri katkıların yeni eğitim döneminde de artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Böcek, “ 10 yıldır okul müdürlerimizle düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek, hemen çalışmalara başlıyoruz. Bugüne kadar bütün okullarımızın, tefriş, boya, çevre düzeni, asfalt, ilaçlama, bahçe mobilyalarının bakım ve onarımını yaptık. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize kitap, kırtasiye ve önlük yardımında bulunduk. Yeni eğitim ve öğretim yılında ise her ay düzenli olarak tüm okullarımızın bina içi ve derslik temizliğini yapacağız” dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 18:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?