16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Belediyeden motorize ekip

BELEDİYEDEN MOTORİZE EKİP

Antalya Büyükşehir Belediyesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü, bünyesine kattığı 12 motosiklet ve 1 ATV motor ile görev bölgelerinde güvenliğin sağlanması ve olay yerine intikalde daha hızlı hareket edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü yeni motosikletleri ile hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, motosikletli ekiplerin Cumhuriyet Meydanı, Kaleiçi, AKM, Hayvanat Bahçesi, Düden Park, Engelliler Kampusu, Duraliler Mezarlığı, Toptancı Hal ve Ant-Ray depolama alanında hizmet vereceğini belirtti. Aktekin, “ATV motorun görev alanı ise hareket kabiliyeti ve sürati dikkate alınarak Lara Halk Plajı olarak belirlendi” dedi.

Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Yahya Varış da hizmet alımı yoluyla kurulan motorize ekiplerin, çalışmalarına ayrı bir güç katacağını söyledi. Varış, “Güvenlik birimlerimiz, görev alanlarında hızlı hareket kabiliyeti ile olası olaylara müdahalede ve bölgeye hakimiyette güç kazanacak. Kontrolün kısa sürede sağlanması ve devriye hizmetleri daha verimli olacak” dedi. Varış, gerekli görülen bölgelerde motorize ekibin artırılabileceğini söyledi.

BELEDİYEDEN MOTORİZE EKİP
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 11:45:00
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 11:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?