21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belediyeden sünnet şöleni

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Feslikan Yaylası Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında 4 Ağustos'ta 2.'si gerçekleştirilecek sünnet şöleni için kayıtlar başladı.
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz bin 1 çocuk sünnet ettirilecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, ailelerin Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi'ne başvurarak çocuklarını kimlik fotokopisi ve ikametgah belgesiyle kayıt ettirebileceklerini söyledi. Çevre beldelerden de başvuru yapılabileceğini vurgulayan Köken, "Kayıtlar 15 Temmuz'a kadar sürecek. Mahalle muhtarları aracılığıyla da kayıtlar alınacak. 

Hedefimiz en az bin 1 maddi durumu zayıf çocuğumuzu sünnet ettirmek. Elbise, ayakkabı, hastane masraflarını karşılayacağımız çocuklarımızın, şölen kapsamında doyasıya eğlenmesini sağlayacağız. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler de vereceğiz. Çeşitli animasyon gösterileri ve mini sirk gösterimiz olacak" dedi. 

İlk sünnet şöleninde Seda Sayan'ın konser verdiğini hatırlatan Deniz Köken, "Henüz ikinci şölen için sanatçı ismini belirlemedik. Önümüzdeki günlerde bu ismi de belirleyerek, kamuoyuna duyuracağız. Kayıt yaptırmak isteyen ailelerimiz, bunun için Belediye İletişim Merkezi'nin '181' veya '2495252' numaralı telefonlarından bilgi alabilir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 17:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?