1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Belediyeler Birliği’ne yeni başkan

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu.

Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla İllerini kapsayan Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 2009 yılı ilk meclis toplantısı bugün yapıldı.13 Gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçildi.

2008 yılı faaliyet raporu ve kesin hesapların görüşülerek kabul edildiği mecliste, Birlik Meclisi birinci başkan vekilliğine Hasan Gökçe, ikinci başkan vekilliğine Mustafa Karaman seçildi.

Toplantıda Birlik Encümen Üyeliğine; Nurettin Tursun, Abdullah Gültekin, Mehmet Gölcü, Tekin Bayram, Mustafa Gül, İsa Yıldırım, Aydın Kaplan,Meclis Divan Kurulu Üyeliğine; Ali Gökay, Hüseyin Altıntaş,Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine; Edip Kemal Bahadır, Nilüfer Sadullahoğlu, Hüseyin Enver Görgülü, Ayşe Güliz Yılman, Hayri Çavuşoğlu, Danışma Komisyonu Üyeliğine; Mehmet Özger, Turgut Soykan, Yunus Ulutaş, Mustafa Gököz, Fatih Derman, Çevre Komisyonu Üyeliğine; Nuri Özbek, Atilla Temirhanoğlu, Niyazi Ekinci, İsmail Avşar, Nail Dülgeroğlu
Turizm Komisyon Üyeliğine; Mehmet Remzi Sadi, Necdet Akpınarlı, Mustafa Tıraş, Osman Ersoy, Ahmet Güler seçildi.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek, “1999-2004 yılları arası Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan vekili ve Birlik Başkanı olarak görev yapmıştım. Tekrar bu göreve seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birliğimize bağlı olan tüm belediyelerimizle verimli bir çalışma yapacağımıza yürekten inanıyor, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 09:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?