7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belek esnafına 'imaj' uyarısı

Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, turizm sezonu öncesi Belek esnafı ile bir değerlendirme toplantında daha kaliteli hizmet için esnaftan, belediyenin koyduğu kurallara uyulmasını istedi. 

Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, turizm sezonu öncesi Belek esnafı ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Mecek, geçmişte olduğu gibi bu yıl da esnaftan mutlaka yaka kartı takmalarını, turisti rahatsız etmemelerini, çevreye zarar verecek davranışta bulunmamalarını istedi. Belek’te açık olan dükkanların tamamına yakınından temsilcinin katıldığı toplantıda ayrıca otele gelen turistlerden Belek esnafının yararlanabilmesi neler yapılabileceği ve daha fazla tanıtım için ne gibi etkinlikler düzenlenebileceği de tartışıldı. 

Başkan Mecek, bölgede oluşan “Belek Modeli” imajının kalitesini artırarak sürmesi için alınan kararlara mutlaka uyulması gerektiğini belirterek yeni dönemle ilgili kart ve kılık kıyafetin dışında başlıca yaptırımları şöyle sıraladı: 

“Yolları otopark olarak kullanmayalım, yeterli otoparkımız var. Lokantalar mobilet değil bisikletle paket servis yapsın. Akşam saat 21.00’den önce kimse dükkan kapatmasın.”
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 16:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?