21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Belekli otelciler zengin avında

RUS ve Kazak zenginlerin başlattığı “presidential villa”da tatil yapma trendi Belekli turizmcileri dünya çapında pazarlama yapmaya yöneltti.

Belek’teki birçok otel ve seyahat şirketi, villaların satışı için özel ekipler oluşturdu. Bu özel ekipler Sibirya, Macaristan, Suudi Arabistan, İsviçre, İngiltere gibi geniş bir coğrafyada ‘zengin müşteri avında.’ Geceliği 4 bin dolardan başlayıp 15 bin dolara kadar uzanan bu villalarda aşçıdan bakıcıya, business centerden özel saunaya kadar her türlü hizmet yer alıyor.

ABROMOVİÇ BAŞLATTI

Geçen yıl hizmete giren Ela Quality Resort da bu otellerden biri. Otelin genel koordinatörü Vadi Karatopraklı, “Bizim de pazarlama ekibimiz şu anda Sibirya, Macaristan gibi geniş bir coğrafyada çalışma yapıyor. Suudi Arabistanlı bir petrol milyarderi, yine bu ülkeden Kraliyet Ailesi mensuplarından biri villaları birer aylığına kiraladı” dedi. Ela Otel’in yanı sıra Xanadu, Sungate, Rixos, Calista, Serenity gibi otellerin özel villaları da dünyaca ünlü isimler tarafından rezerve edilmiş.

Aralarında Abramoviç’in de bulunduğu Rus zenginler, özel villaları tercih ediyor. Yanlarında kalabalık bir topluluk ile seyahat eden ve özel uçakları ile gelen Rusları kaçırmamak için oteller diğer müşterilerinden bu villaları paravanla ayırıyor

Akşam
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 07:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehtap ALPTEKİN AKOĞUZ IP: 88.248.13.xxx Tarih : 20.03.2008 15:22:42

Arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum.Yıllardır görüşmediğim vadi beyin turizmdeki başarıları bana sürpriz olmadı.Kendisinin yıllar öncesinden belliydi budenli başarılı olacağı.Kendisini tanımaktan gurur duyuyorum.Yolun açık olsun arkadaşım.